Ministria e Bujqësise do të ndajë subvencione për fermerët që kanë pula vojse

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka njoftuar se do të subvencionojë fermerët që kanë pula vjose.

Në postimin e ministrisë në facebook thuhet se përmes Programit të Pagesave Direkte – Subvencioneve 2021, vlera e pagesës për pulat vojse është:

  1. a) 2000 deri ne 10.000 pula – 0.50 euro per copë.
  2. b) Mbi 10.000 pula – 0.40 euro per copë. /Buletini Ekonomik/