‘Mot i ftohtë’ për valutat kryesore – Rimëkëmbet leku

Monedha europiane ka humbur pikë këtë fillim jave duke u blerë sot me 121 lekë dhe duke u shitur me 121.6 lekë.

Sipas kursit të këmbimit lokal Paundi britanik ka regjistruar rënie të fortë këtë mëngjes pasi blihet sot me 144 lekë dhe shitet me 145 lekë.

Dollari amerikan gjithashtu ka shënuar një zbritje të kuotës këtë të hënë pasi në raport me javën e kaluar blihet sot me 106.7 lekë dhe shitet me 107.5 lekë.

Reklama e sponzorizuar

Referuar tregut të brendshëm valutor franga zvicerane ka pësuar zhvlerësim mëngjesin e sotëm në raport me monedhën vendase teksa është blerë me 116.5 lekë dhe është shitur me 117.3 lekë.