Njihuni me këmbimin valutor 9 janar 2022

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Euros, Paundit Britanik dhe Frangës Zvicerane, ndërkohë Dollari ka shënuar rënie.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 106.7 Shitet 107.5

Reklama e sponzorizuar

Euro: Blihet 121.2 Shitet 121.9

Paundi Britanik : Blihet 144.4 Shitet 145.4

Franga Zvicerane: Blihet 115.5 Shitet 116.5