Punëtorët e sektorit publik filluan sot ditën me grevë njëorëshe

Fotografi ilustruese

Punëtorët e sektorit publik e kanë filluar ditën me grevë njëorëshe si shprehje e pakënaqësive të tyre në lidhje me mosmiratimin e ligjit të pagave si dhe kërkesave të tjera