Home Tags Punëtorë

Tag: punëtorë

Gjermanisë i nevojiten gjysmë milioni emigrantë për punë në vit

0
Ekonomia gjermane është duke vuajtur për shkak të mungesës së fuqisë punëtore të kualifikuar dhe për këtë është duke u drejtuar nga imigrimi masiv...

Murati: Synojmë të punësojmë nga një anëtar për familje, i kemi...

0
Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, në Komisionin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, ka prezantuar masat e veçanta dhe aktivitetet e Ministrisë...

Komuna e Deçanit punësoi 116 punëtorë pa procedura ligjore

0
Komuna e Deçanit gjatë vitit 2021, ka punësuar 116 punonjës në pozita të rregullta, pa aplikuar asnjë procedurë të paraparë ligjore. Prej këtyre 116 punonjësve,...

Kur shtrohet pyetja ‘Sa e dëshironi pagën?’, mos përmendni shifra- Mbani...

0
Një nga pikat më sfiduese në çdo negociatë është kur ju bëhet pyetja: Sa dëshironi të paguheni? Ky është një pozicion shumë i pakëndshëm,...

Rregullorja e dyshimtë e BQK-së: Dyshohet se u favorizuan punëtorët e...

0
Një rregullore e Bankës Qendrore të Kosovës (BQK), dyshohet se po i favorizon zyrtarët dhe punëtorët e bankave komerciale në Kosovë, duke iu mundësuar...

Punëtorët e Lotarisë së Kosovës protestojnë sërish sot

0
Punëtorët e Lotarisë së Kosovës do të protestojnë sërish këtë të mërkurë, duke kërkuar përmbushjen e kërkesave të tyre. Ata do të mblidhen para objektit...

Nis protesta e punëtorëve të shtetit, kërkohet miratimi i Ligjit për...

0
Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK) sot është duke mbajtur protestë në kryeqytet, me kërkesën për miratimin e Ligjit për Paga. Kryetari i...

100 euro nga shteti për punëtorët e sektorit privat, javën e...

0
Ministria e Financave ka bërë të ditur se mbi 300 mijë punëtorë kanë aplikuar për mbështetje financiare prej 100 euro, ndërsa njofton se gjatë...

Vetëm edhe sot afat për punëtorët e sektorit privat që të...

0
Punëtorët e sektorit privat kanë afat vetëm edhe sot për të aplikuar për shtesat prej 100 euro. Shtesat s’iu kanë dalë ende as atyre...

Punëtorët e sektorit publik sot në protestë, nuk mbahet as mësim...

0
Të punësuarit në të gjitha institucionet e Republikës së Kosovës në nivel vendi, nën ombrellën e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK),...