MINT publikon çmimet maksimale të karburanteve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, respektivisht Departamenti për Rregullimin e Tregut të Naftës, ka publikuar çmimet e produkteve të naftës për 24 orët e ardhshme.

Sipas Udhëzimit Administrativ të miratuar nga Qeveria për rregullimin e çmimeve të produkteve të naftës dhe karburanteve të ripërtërishme, gjatë ditës së sotme, çmimi maksimal i lejuar për një litër naftë (Dizel) është 1.84 euro, përcjell Buletini Ekonomik.

Ndërkohë, çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.75 euro për litër, derisa çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.78 euro për litër.

Reklama e sponzorizuar

Sipas Ministrisë së Tregtisë, çmimet e lartëcekura vlejnë për datën 01/07/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit./Buletini Ekonomik/