Murati ftohet për të dëshmuar për krizën energjetike në Komisionin Hetimor Parlamentar

Hekuran Murati-Ministër i Financave, Punës dhe Transfereve

Në Komisionin Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e krizës energjetike nga Qeveria e Kosovës, kryetari i këtij komisioni Driton Selmanaj ka propozuar që në sesionin vjeshtor të shtohet dinamika e punës dhe të mbahen nga dy mbledhje në javë, të hënën dhe të premten.

Megjithatë Komisioni me kërkesë të anëtarëve vendosën që mbledhjet të mbahen vetëm një herë në javë, të premten, tërë ditën.

Selamanj tha se vetëm dy intervista janë mbajtur në sesionin pranveror, dhe njëra prej tyre ka mbetur në gjysmë me ministrin e Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati.

Reklama e sponzorizuar

Komisioni vendosi që në mbledhjen e radhës të ftohet për intervistë ministri Murati për të vazhduar intervistën e lënë gjysmë në sesionin pranveror.