KEDS njofton për zonat ku do të ketë reduktime në tri ditët e ardhshme

KEDS ka bërë të ditur se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, në disa zona do të ketë ndërprerje të rrymës.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka njoftuar për vendet dhe oraret e ndërprerjeve.

Komunikata e plotë:

Prishtinë

Reklama e sponzorizuar

1.

TS 35/10kV Fushë- Kosova  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Albana (Kodi: 15018008)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatine e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanet dhe FSK.

Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie, rregullimi i ndarësit të tensionit të mesëm.

2.

TS 110/10kV Prishtina 5  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kodra e Trimave 7 (Kodi: 13000006)  prej orës 09:00-09:05 dhe 12:55-13:00

Vendet: Kodra e trimave, Kolovica e re dhe Kolovica e vjetër.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

TS 110/10kV Prishtina 5  do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Butovci (Kodi: 13000006029)  prej orës 09:00-13:00

TS 10/0.4 kV Kolovica e re (Kodi: 13000006051)  prej orës 09:00-13:00

TS 10/0.4 kV Kolovica e vjetër  (Kodi: 13000006052)  prej orës 09:00-13:00

TS 10/0.4 kV Aziz Krasniqi Kolovice (Kodi: 13000006084)  prej orës 09:00-13:00

TS 10/0.4 kV Ipko Net-Butove  (Kodi: 13000006094)  prej orës 09:00-13:00

TS 10/0.4 kV MPB Drejtoria rajonale e policisë (Kodi: 13000006096)  prej orës 09:00-13:00

TS 10/0.4 kV TSB Kolovicë e re ZPRR 2014 (Kodi: 13000006115)  prej orës 09:00-13:00

TS 10/0.4 kV Butovci 2(Kodi: 13000006124)  prej orës 09:00-13:00

TS 10/0.4 kV Butovci 3(Kodi: 13000006125)  prej orës 09:00-13:00

Vendet: Butovci, Kolovica, Policia dhe Ipko net.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, eliminimi i kthinave të vjetra, punimi i kokave kabllovike në kthina të reja.

4.

TS 35/10kV Besi  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lluzhani (Kodi: 10013011)  prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra, Vërbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli dhe Kazerme e FSK-së në Vranidoll.

Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie, punime në NS 10/0.4 kV Vranidoll 2.

22.01.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga TS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Jashanica (kodi: 52000003) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Vendet: Pogragjë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanica, si dhe Led Light Tehnology-BRRE.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, riparimi i ormanit në TS Jashanicë Bajraktart

Vërejtje: Gjatë kësaj ndërprerje pa furnizim me energji elektrike mbetet Led Light Tehnology-BRRE.

23.01.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Fushë- Kosova do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Albana e Madhe – Shtëpia e Kulturës (kodi:15018008075) prej orës 10:30-15:30.

Vendet: Albana e madhe (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie, instalimi i daljes së re 0.4 kV në NS 10/0.4 kV Shtëpia e Kulturës Albana.

23.01.2023

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli (kodi: 15018007) nga ora 08:00 deri në ora 16:30

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompen FAM GAS

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Miradi e Epërme (kodi: 15018019) nga ora 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

3.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im. Mbesin pa tension këta  NS-a nga ora 09:00-17:00.

1.NS 10/0.4kV  Llapnasella 3       (kodi: 19000035121)

2.NS 10/0.4kV Llapnasella 1        (kodi: 19000035123)

3.NS 10/0.4kV Llapnasella 2        (Kodi: 19000035122)

4.NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deqani     (Kodi: 19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed preoc       (Kodi: 19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Çlirimi)  (Kodi: 19000035016)

7.NS 10/0.4kV Ban. Priv. te shk. L.P.        (Kodi: 19000035020)

8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli)             (Kodi: 19000035028)

9.NS 10/0.4kV Petroll Company                (Kodi: 19000035029)

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)          (Kodi: 19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI   (Kodi: 19000035098)

12.NS 10/0.4kV Marigona 3         (Kodi: 19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA   Ts Privat           (Kodi: 19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani            (Kodi: 19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni                (Kodi: 19000035105)

16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu(Kodi: 19000035153)

17.NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani)(Kodi: 19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi)              (Kodi: 19000035003)

19.NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)Kodi: 19000035004)

20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”          (Kodi: 19000035156)

21.NS 10/0.4kV Gani Aliu             (Kodi: 19000035161)

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti               (Kodi: 19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk     (Kodi: 19000035237)

24.NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO (Arif Elshani) (Kodi: 19000035039)

25.NS 10/0.4kV Fura  Kobake      (Kodi: 19000035042)

26.NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”-Lulzim Marevci          (Kodi: 19000035044)

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari     (Kodi: 19000035045)

28.NS 10/0.4kV  Naser Mustafa-objekti banesor               (Kodi: 19000035047)

29.NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha     (Kodi: 19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K.           (Kodi: 19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti  elipsa)                (Kodi: 19000035012)

32.NS 10/0.4kV Internation health centar(spitali turk)   (Kodi: 19000035043)

33.NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni       (Kodi: 19000035049)

34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA          (Kodi: 19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini      (Kodi: 19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle (Kodi: 19000035109)

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-obj.afarist             (Kodi: 19000035113)

38.NS 10/0.4kV Ll. Sello 4             (Kodi: 19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti        (Kodi: 19000035129)

40.NS 10/0.4kV  Thesar Llapashtica          (Kodi: 19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk        (Kodi: 19000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k     (Kodi: 19000035159)

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk         (Kodi: 19000035162)

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci                (Kodi: 19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI”             (Kodi: 19000035240)

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli “VAM-TRADE”SH.P.K    (Kodi: 19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi   (Kodi: 19000035245)

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi                (Kodi: 19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi: 19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM            (Kodi: 19000035264)

  1. NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY (Kodi: 19000035276)

52.NS 10/0.4 kV Dizi Metal sh.p.k Idriz Hasani (Kodi: 19000035271)

  1. NS 10/0.4 kV Fitim Lutfi Hasani (Kodi: 19000035270)
  2. NS 10/0.4 kV Euro Abi “ Sh.p.k (Kodi: 19000035286)

55.NS 10/0.4 kV Merican Hospital Kosova sh.p.k Kllodian Allajbeu (Kodi: 19000035290)

Vendet: Llapnasella ( një pjesë).

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banulla (kodi: 41000012) nga ora 10:00 deri në ora 13:30

Vendet: fshatrat: Banullë, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllogc, Gumnasellë, Lagjja e Burimit (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Llugagji, Pojatë, Rubofc (një pjesë) dhe udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë), si dhe rrugët: Bajram Gashi (një pjesë), Ganimete Tërbeshi, Qamil Olluri (një pjesë), Sadik Shala dhe Shën Flori.

Arsyeja: Realizimi i sistemit  hyrje – dalje 10kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.