Punimet në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të mërkurën

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të mërkurën (15.03.202) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike të mërkurën sipas rajoneve të Kosovës.

Prishtinë

Reklama e sponzorizuar

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Lumi i Madh-Prugovc (kodi:15019008)) prej orës 10:30 deri 15:00

Vendet: Raskovë, Bakshi, Mulliri Prugovc, Nici Petrol, Te Sherifi,Bazeni Halim Thaqi, Amazonë, Lumi i Madh. Stanovc i Epërm, Stanovc i Ulët, Berishët, Bujaria, Pllashnikët, Burimi Sh.P.K, Vehbi Pllana privat, Barileva sh.p.k Oti Petrol, N.t.p Loli, Bakshi 1 dhe 2 dhe Milloshevë te shkolla.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i  izolatorëve dhe shtyllave.

2.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04kV Lismir Gojnovcët (kodi: 15018006052) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Lismir (Gojnovcët).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 0.4 kV.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Isniqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Demhalilët (kodi: 53057003) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Demehalilët I, Demehalilët II, Ntp Stina Sadik Gjikokaj.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, punime në rrjet nga moti i ligë dhe intervenim në trafo te Tregu.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/35/10[kV] Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rahovica  (Kodi: 40000014) nga ora 10:00 deri në orën 15:00

Vendet: Bibaj, Mirosalë, Talinoc i Muhaxherëve, Softaj, Pojatë, Papaz, Rahovicë dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja: Nderprerje per shkaqe sigurie  – punimi i 6 kokave kabllovike dhe riparimi i TS-Kulla Softaj,dhe vendosja e shtyllës së betonit 12/315 në këtë degëzim 10kV.

Gjakovë

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 110/100[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]Qendra (kodi: 81000002) nga 09:00 deri 17:00

Vendet: rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Ibra, Ferhat Binishi (një pjesë), Ismail Qemali  (një pjesë),  Marin Barleti, Mazllum Lakuci, Mbretëresha Teuta, Nënë Tereza, Përmet Vula (një pjesë), Petro Nini Luarasi, Rruga Tirana, Skënderbeu (një pjesë), Tefik Çanga dhe Vëllezërit Frashëri.

Arsyeja: punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.