PAYSERA KOSOVA OFRON PRANIMIN E TË HOLLAVE DIREKT NGA AIRBNB

Paysera Kosova ofron mundësinë e pranimit të pagesave nga AirBnb. Ky është një zhvillim i rëndësishëm për komunitetin e udhëtarëve dhe lëshuesve të akomodimeve në Kosovë që preferojnë të përdorin AirBnb.

Me implementimin e mundësisë së pranimit të pagesave nga AirBnb, Paysera Kosova bëhet një zgjidhje e përshtatshme për të gjithë që preferojnë të marrin pagesat e tyre përmes kësaj platforme.

Kjo sjell shumë avantazhe për ta, pasi që nuk do të paguajnë shumë të mëdha për transfere dhe nuk do të presin që t’iu grumbullohen pagesat.

Reklama e sponzorizuar

Deri më sot, personat që lëshojnë akomodime me qira, kanë qenë të detyruar të presin ndoshta me muaj për të grumbulluar mjetet e fituara nga pronat e tyre, me qëllim që të shmangin tarifat e larta. Paysera ofron transferin e mjeteve nga AirBnB me tarifë vetëm 3 euro.

Paysera Kosova po e dëshmon vullnetin për të sjellë inovacione dhe zgjidhje të reja në Kosovë.

ARTIKULL I SPONZORIZUAR