Shkarkohen kryesuesja dhe anëtarët e Bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale

Kuvendi i Kosovës

Kuvendi i Kosovës ka shkarkuar kryesuesen dhe tre anëtarët e bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale.

Bëhet fjalë për kryesuesen Selvete Grajqevci- Pllana dhe kryesuesit Gani Kastrati, Gani Maliqi dhe Rrezarta Makolli.

Për shkarkimin e tyre kanë votuar më shumë se 60 deputetë.

Reklama e sponzorizuar