Kapaciteti i tregut të Bitcoin kalon 1 trilion dollarë, vërshohet nga blerësit

Vlera totale e investuar në bitcoin tejkaloi 1 trilion dollarë të mërkurën për herë të parë që nga nëntori 2021, ndërsa hyrjet në fondet e tregtuara të shkëmbimit të bitcoin në SHBA vazhduan të mbështesin çmimet.

Çmimi i Bitcoin arriti në 51,902 dollarë të mërkurën, niveli i fundit i tij në 25 muaj dhe një rritje prej 4.7% në ditë, duke e çuar tavanin e tregut të tokenit në 1.017 trilion dollarë sipas platformës së çmimeve Coingecko, transmeton klankosova.tv.

Niveli më i lartë i të gjitha kohërave për kapitalin e tregut të bitcoin ishte 1.28 trilion dollarë i shënuar në nëntor 2021, sipas Coingecko.

Reklama e sponzorizuar