Rekordi i ri historik për Bitcoin-in, kalon mbi 71.000 dollarë

Çmimet e Bitcoin shënuan një rekord të ri të hënën, duke kapërcyer vlerën e 71,000 dollarëve.

Kriptomonedha arriti një nivel të ri prej 71,263,78 dollarësh, sipas të dhënave të CoinDesk.

Që në fillim të vitit 2024 deri më tani, çmimet e Bitcoin janë rritur mbi 67%.

Reklama e sponzorizuar

Çmimet e kriptomonedhave janë rritur nga investimet në fondet e reja të tregtueshme në shkëmbim të bitcoin-it (ETF), si dhe nga shpresat që Rezerva Federale e SHBA (Fed) do të ulë normat e interesit së shpejti.