Në Prishtinë do të mbahet takimi jubilar i dhjetë i “Rrjetit Global të Bizneseve Shqiptare”, marrin pjesë mbi 250 biznese nga diaspora

Në Prishtinë do të mbahet takimi jubilar i dhjetë i “Rrjetit Global të Bizneseve Shqiptare”

Ngjarja jubilare do të mbahet më 17 e 18 maj në Prishtinë në Hotelin “Emerald”.

Sipas komunikatës për media nga ky rrjet, aktiviteti synon të jetë një ngjarje madhështore që reflekton dhe promovon arritjet e deritanishme të Rrjetit dhe harton një plan vizionar për të forcuar marrëdhëniet mes bizneseve shqiptare dhe atyre të diasporës.

Reklama e sponzorizuar

“Ky event ’10 vjetori’ kurorëzon të gjitha sukseset e deritanishme të Rrjetit, i cili nga viti i themelimit ka mbledhur në Prishtinë dhe qytete tjera shqiptare qindra – mijëra biznese nga Diaspora, duke u bërë kështu faktori kryesor ekonomik që ndikoj në rritjen e eksportit që është dëshmuar vite me radhë”, thuhet në komunikatë.

Për më shumë informata dhe regjistrim klikoni këtu:

Në këtë ngjarje pritet të marrin pjesë mbi 250 biznese nga diaspora, duke u bërë kështu faktori kryesor ekonomik që ndikon në rritjen e eksportit që është dëshmuar vite me radhë.

Ngjarja organizohet nga degët e Rrjetit Global të Bizneseve Shqiptare.