target="_blank"
Home Tags Biznes

Tag: biznes

Të gjithë e nisin nga zero : 5 mënyra për t’ja...

0
Çdokush e nis nga fundi. Të gjithë. Ekziston një klishe që thotë : “Kur ke prekur fundin tënd, e vetmja rrugë është që të ngjiteni...

Komunat e Kosovës pa investime kapitale, bizneset pa punë

0
Mitrovica e Jugut është vetëm njëra nga komunat që gjatë këtij viti nuk ka nisur asnjë projekt kapital, të financuar nga Qeveria e Kosovës. Në...

5 shtetet më të mira për të filluar një biznes

0
Cilat janë shtetet më të mira për të filluar një biznes? Kompania e dizajnit të logove Looka vendosi ta zbulojë. Looka krahasoi të gjitha...

Çfarë duhet të bëni kur klientët janë të palumtur?

0
Padyshim që ju mund të jeni përpjekur maksimalisht që të ofroni një shërbim apo produkt sa më cilësor për klientët tuaj, megjithatë ndonjëherë ndodh...

Studimet tregojë se mbledhjet janë humbje kohe

0
Studimi më i madh deri më tani mbi takimet dhe produktivitetin zbulon se shumica e kompanive duhet t’i zhdukin ato pothuajse tërësisht. Një drejtues më...

Çfarë është rregulli 80-20 dhe çfarë mund të mësojmë prej tij?

0
Shkurtimisht sipas këtij rregulli, të quajtur ndryshe si Principi i Paretos “rreth 80% e pasojave, vijnë nga 20% e shkaqeve”. Me siguri shumë prej jush...

5 cilësitë e sipërmarrësve superiorë

0
Nëse jeni dikush, biznesi i të cilit nuk është aty ku dëshironi të jetë ose jeni i frustruar nga një pengesë e fundit, mos...

Në biznes, shpërblehen ata që rrezikojnë

0
Sfida e një interviste pune për një rekrutues është të parashikojë sjelljen e një personi në bazë të përgjigjeve të tij dhe qasjes mendore...

Tre mundësi për të menaxhuar karrierën tuaj në kushtet e një...

0
Ju keni tre zgjedhje kryesore që mund të bëni në karrierë gjatë një recesioni. Tregu i punës ka të ngjarë të ngadalësohet, me kompanitë...

8 ide biznesi, që mund t’i drejtosh kudo që të jesh

0
Po shikoni për të filluar një biznes por refuzoni të lidheni pas një zyre? Rezulton se ju mund të filloni një kompani nga komoditeti...