Home Tags çmimet

Tag: çmimet

Amazon rrit çmimet për abonentët Prime edhe një herë

0
Oferta e Music Unlimited u rrit me 1 $, duke filluar nga 5 Maji.  Duket se ka më shumë lajme të këqija për anëtarët e...

Kriza e theksuar e plehut dhe fertilizuesve po rrit çmimet globale...

0
Një mungesë e plehrave e fertilizuesve ka shtuar shqetësimet në rritje për ndikimin e luftës në Ukrainë në çmimin dhe mungesën e disa ushqimeve...

Rriten çmimet, kaq kushton aktualisht metri katror i një apartamenti dhe...

0
Pasuritë e paluajtshme rezidenciale në Zvicër vazhdojnë të rriten ndjeshëm. Gjatë muajit mars, kostoja e një apartamenti u rrit mesatarisht me 0.4%, ndërsa shtëpitë...

ASK publikon çmimet ditore të produkteve bazë

0
Agjencia e Statistikave të Kosovës ka bërë publikimin e çmimeve ditore të artikujve bazë, nga 28 marsi deri me 3 prill. Gjatë kësaj periudhe, ndryshime...

A po i rrit çmimet diaspora në Kosovë?

0
485 milionë euro ishte vlera e investimeve të huaja direkte në Kosovë dhe 330 milionë vetëm në sektorin e patundshëmrisë. Vëllimi i lartë i investimeve...

Çmimi i miellit mbetet i lartë në Prishtinë

0
Një thesë miell, prej 25 kilogramë, aktualisht shitet me një çmim prej 15 euro e 50 cent nëpër tregjet e Prishtinës, sipas një tabele...