Home Tags Kek

Tag: kek

“Paaftësia e Qeverisë dhe KEK-ut po i kushton Kosovës 56 milionë...

0
Anëtari i LDK-së, Xhafer Tahiri, ka thënë se Kosova ka humbur 56 milionë euro për energji, që nga 19 korriku. “130 MWh energji nuk po...

KEK-u deri në korrik ka eksportuar 74 milionë euro rrymë dhe...

0
Që nga marsi e këndej, KEK-u ka prodhuar energji elektrike, thuaja gjithnjë sipas planit dhe parashikimeve ditore e mujore, duke i përmbushur në të...

Sindikata e KEK paralajmëron protestë masive për tërheqjen e parave nga...

0
Kryetari i Sindikatës së Re të KEK-ut, Nexhat Llumnica, ka paralajmëruar protestë masive në ditën kur në rend dite do të jetë Projektligji për...

Bordi i KEK-ut pranon se ka pasur keqmenaxhim në procesin e...

0
Në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike është shqyrtuar raporti i auditimit të performancës “Prokurimi në Korporatën Energjetike të Kosovës (2018-2020)”, nga Zyra Kombëtare...

KEK, “çerdhe” e keqmenaxhimit të kontratave

0
Korporata Energjetike e Kosovës prej vitit 2018 deri në vitin 2020, përmes prokurimit ka lidhur gjithsej 1 mijë e 60 kontrata me vlerë të...

‘Favoret’ me tenderë në KEK: E njëjta kompani fitoi 10 kontrata...

0
Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) i kishte zhvilluar 34 aktivitete të prokurimit për blerje të kushinetave të llojeve të ndryshme gjatë viteve 2018-2020. Në vitin...

Akuzat për eksport të energjisë në periudhën e krizës, KEK del...

0
Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka dal me një njoftim për media pas deklaratave për eksport të energjisë në kohë krize. KEK njofton opinionin se...

Mblidhen 40 nënshkrime, komision hetimor për punësimet në KEK

0
Partitë opozitare në Kuvendin e Kosovës i kanë mbledhur 40 nënshkrime për themelimin e një komisioni hetimor për siç kanë thënë ata abuzimet që...

Murati: Konkursi i fundit në KEK s’ka të bëjë me Vetëvendosjen

0
Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka folur për konkursin e fundit në KEK për të cilin u bë shumë zhurmë dhe u tha se...

Agjencia Kundër Korrupsionit: Kemi filluar mbledhjen dhe trajtimin e informatave për...

0
Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) me anë të një njoftimi ka thënë se është duke mbledhur informatat lidhur me punësimet e fundit në Korporatën Energjetike...