Home Tags Subvencione

Tag: subvencione

Komuna e Mitrovicës iu dha subvencione edhe ‘fermerëve’ që nuk kishin...

0
Sipas një thirrje publike për subvencionimin e fermerëve me makina bujqësore, të shpallur nga Komuna e Mitrovicës me 2021, kërkohej që përfituesit përveç banorë...

Sot pritet të hapet aplikimi për subvencione për fermerët

0
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka njoftuar se më 26 prill do të hapë periudhën e aplikimit për pagesa direkte për kulturat...

Më 26 prill hapet për aplikim Programi për Pagesa Direkte dhe...

0
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR) ka njoftuar se më datë 26 prill do të hapet për aplikim Programi për Pagesa Direkte...

Rusinovci: Qeveria është vonuar për ndarjen e subvencioneve për bujqit

0
Ndonëse thirrja për aplikim të bujqve për subvencione është paralajmëruar të bëhet gjatë muajit mars, një gjë e tillë nuk ka ndodhur. Sipas Ministrisë...

Këtë vit, rreth 50 milionë euro planifikohet të ndahen subvencione për...

0
Rreth 50 milionë euro planifikohet të ndahen subvencione për bujqit këtë vit. Me gjithë paralajmërimet nga Ministria e Bujqësisë se thirrja për aplikim do...

Qeveria: Javën tjetër ekzekutohet pagesa e dyfishtë e asistencës sociale dhe...

0
Qeveria e Kosovës të premten ka ekzekutuar shtesat prej 100 eurosh për pensionistët. Ndërkaq, sot ka bërë të ditur se javën tjetër do të ekzekutohet...

Njëqind eurot shtesë nga Pakoja për Ringjallje Ekonomike, ndihmë apo lëmoshë

0
Njëqind milionë eurot e ndara nga Qeveria e Kosovës për kategori të ndryshme të shoqërisë janë një ndihmë afatshkurtër për to dhe jo një...

Sindikatat reagojnë pas premtimit të Kurtit për ndarjen e 100 eurove...

0
Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës ka reaguar pasi kryeministri i vendit, Albin Kurti, njoftoi se pensionistëve, punëtorëve të sektorit privat e publik...