Home Tags Subvencione

Tag: subvencione

Hapet aplikimi për subvencione për fermerët e qumështit

0
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR) ka njoftuar se ka hapur nga sot periudhën e aplikimit për pagesa direkte/subvencione për fermerët që...

Çmimet dhe subvencionet në bujqësi – i rritën apo zvogëluan të...

0
Zinxhiri botëror i ushqimit që vetëm se ishte dobësuar nga pandemia COVID-19, ndryshimet klimatike e kriza energjike, këtë vit është goditur fuqishëm edhe nga...

Lajm i rëndësishëm për bujqit e fermerët e Kosovës

0
Ministria e Bujqësisë që drejtohet nga Faton Peci ka njoftuar sot se ka hapur periudhën e aplikimit për grante për vitin 2022, ku investimet...

Qindra bujq nuk kanë mundur të aplikojnë për subvencione – kërkojnë...

0
Rreth 300 bujq të Komunës së Ferizajt, nuk kanë mundur të aplikojnë për subvencione nga Ministria e Bujqësisë, pasi afati është mbyllur dy ditë...

Komuna e Vitisë ka subvencionuar dy herë me nga 2 mijë...

0
Komuna e Vitisë gjatë vitit 2021, ka subvencionuar një Organizatë Jo Qeveritare (OJQ) dy herë në vlerë prej 2 mijë eurove, pa shpallur kurrfarë...

Qeveria ndan mjetet për ekzekutimin e 100 eurove për punonjësit e...

0
Qeveria e Kosovës ka miratuar në mbledhjen e së mërkurën ndarjen e 35 milionë eurove për zbatimin e masave për shtimin e mbështetjes për...

Zgjatet deri më 1 qershor afati i aplikimit për subvencione

0
Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural njofton të gjithë fermerët e Republikës së Kosovës se afati për aplikim për pagesa direkte – subvencione...

Murati tregon se kur do të janë gati shpërndarja e 100...

0
Ministri i Financave, Hekuran Murati ka folur edhe një herë lidhur me shpërndarjen e 100 eurove në kuadër të Pakos së Ringjalljes Ekonomike. Murati me...

Kur fillon shqyrtimi i aplikacioneve për ndarjen e 100 eurove?

0
Ministria e Financave nuk ka treguar nëse ka nisur verifikimi i aplikantëve për 100 euroshin nga sektori privat dhe studentët, që do të përfitojnë...

Vetëm edhe sot afat për punëtorët e sektorit privat që të...

0
Punëtorët e sektorit privat kanë afat vetëm edhe sot për të aplikuar për shtesat prej 100 euro. Shtesat s’iu kanë dalë ende as atyre...