Home Tags Zka

Tag: zka

ZKA: Sistemi i licencimit të hidrocentraleve është funksional, por ka mangësi...

0
Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka publikuar raportin e auditimit të performancës “Sistemi i licencimit të hidrocentraleve dhe monitorimi i tyre mbi ndikimin në...

ZKA-ja ka shpenzuar miliona euro për qira

0
3 milionë euro i ka paguar për qira Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) që nga themelimi. Kështu është thënë gjatë raportimit që auditorja e përgjithshme,...

Auditori konstaton se Posta Kosovës për herë të parë që nga...

0
Zyra Kombëtare e Auditorit ka konstatuar se pasqyrat financiare të Postës së Kosovës për herë të parë që nga viti 2017, paraqesin një pamje...

Komuna e Gjilanit kishte subvencionuar me 17 mijë euro një OJQ...

0
Në kohën e qeverisjes së ish-kryetarit të komunës së Gjilanit, Lutfi Hazirit, nga buxheti komunal i kësaj komune ishte subvencionuar një Organizatë Jo Qeveritare(OJQ)...

Bordi i KEK-ut pranon se ka pasur keqmenaxhim në procesin e...

0
Në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike është shqyrtuar raporti i auditimit të performancës “Prokurimi në Korporatën Energjetike të Kosovës (2018-2020)”, nga Zyra Kombëtare...

Gjetjet e auditorëve në KEK: Favore për kompani të caktuara dhe...

0
Në kuadër të auditimit të përformances, Zyra Kombëtare e Auditimit ka audituar disa aktivitete të prokurimit që Korporata Energjetike e Kosovës i ka zhvilluar...