Reagon edhe ambasadori i Francës: Korrupsioni dhe nepotizmi janë plagë për Kosovën

Ambasadori i Francës në Kosovë, Didier Chabert, ka reaguar ndaj deklaratave të ministrit Lekaj, i cili ka thënë në një emision televiziv se “sikur t’isha ai që marrë vendime, sot ia kisha qu letrën e largimit”.
Ambasadori Chabert në llogarinë e tij në Twitter ka shkruar se Ambasada e Francës e mbështet plotësisht Ambasadorin e Zvicrës.
Ambasadori Chabert në llogarinë e tij në Twitter ka shkruar se Ambasada e Francës e mbështet plotësisht Ambasadorin e Zvicrës.Chabert ka shkruar se korrupsioni dhe nepotizmi janë plagë për Kosovë.

“Ambasada e Francës mbështet plotësisht Ambasadorin e Zvicrës. Korrupsioni dhe nepotizmi janë plagë për Kosovë”, ka shkruar Chabert.

Reklama e sponzorizuar