Merret vendimi për mbylljen e Universiteteve të Mitrovicës, Pejës dhe Prizrenit

Universiteti i Mitrovicës, Pejës dhe Prizrenit nuk do të mund të pranojnë më studentë. Gjithë kjo për faktin se Këshilli Shtetëror i Cilësisë sot ka marrë vendim për mbylljen e këtyre tri universiteteve publike. Vendimi është marrë pas rekomandimeve të ekspertëve ndërkombëtar.

Vendimin për mbylljen e tyre e ka konfirmuar edhe një anëtar i KSHC’së për Gazetën Express.

“Po, janë mbyllur me vendim te tri këto universitete – Mitrovica, Peja dhe Prizreni – ashtu siç kanë rekomanduar ekspertët ndërkombëtar. Shpejt do të dalim me njoftim publik”, ka thënë një anëtar i KSHC që s’ka dashur t’i përmendet emri. /Express/

Reklama e sponzorizuar