Sa kushton peleti?

Tani kur vjeshta ka afruar, dhe bashkë me të edhe i ftohti, shumë qytetarë fillojnë përgatitjet për të siguruar ngrohjen.

Viteve të fundit, në Kosovë vërehet një përdorim masiv i peletit si lëndë djegëse.

Kjo për shkak të çmimit të tij shumë me të lirë në krahasim me llojet e druve si ahu e bungu.

Reklama e sponzorizuar

Aktualisht çmimi për një ton pelet fillon nga 180 euro deri në 220 euro. Ndërsa vetëm 1 metër dru ahu kushton deri në 45 euro. /Buletini Ekonomik/