Sa kushton shtogu?

Një pemë që mund t’iu sjellë levërdi kultivuesve të saj është shtogu, thonë ekspertët e fushës.

Sipas tyre, kërkon pak punë, ndërsa fitimi në një hektar arrin rreth 5 mijë euro.

Shtogu kërkon tokë të thatë dhe ranore, që nuk i mungon Kosovës.

Reklama e sponzorizuar

Siç pohojnë ekspertët e rajonit, lloji i preferuar vjen nga Europa Perëndimore dhe quhet “hazberg”. /Buletini Ekonomik/