Nuk kalon në Kuvend rezoluta e vendimit të ZRRE-së për rritjen e çmimit të rrymës

Kuvendi i Kosovës

Kuvendi i Republikës së Kosovës po mban seancën e radhës plenare, ku në rend dite janë 20 pika.

Në votim, nuk ka kaluar Propozim-rezoluta nga debati parlamentar lidhur me vendimin e Zyrës së Rregullatorit për Energji, për rritjen e çmimit të energjisë elektrike.

63 deputët kanë votuar, 20 prej tyre për, 44 kundër dhe një ka abstenuar.

Reklama e sponzorizuar