Shkëmbimi i kriptove – Binance goditet nga një rrjedhje prej 780 milionë dollarëve brenda 24 orëve

Investitorët kanë tërhequr rreth 780 milionë dollarë nga shkëmbimi i kriptove në  Binance në 24 orët e fundit, tha të martën firma e të dhënave Nansen.

Kjo vjen një ditë pasi shkëmbimi më i madh i kriptove në botë u padit nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbime të SHBA.

Shkëmbimi i filialeve të Binance në SHBA regjistroi dalje neto prej 13 milionë dollarësh në të njëjtën periudhë, tha Nansen.

Reklama e sponzorizuar

As Binance dhe as Binance.US nuk kanë bërë ndonjë deklaratë deri më tani.