Home Tags Puna

Tag: puna

Pse kjo kompani e braktisi javën e saj 4-ditore të punës?

0
Në fund të provës katër-ditore të javës së punës, kompania zbuloi se kënaqësia e punonjësve kishte rënë. Në letër, një javë pune katër-ditore tingëllon mirë....

14 kategoritë e punëve më të kërkuara për momentin

0
Pavarësisht rritjes së inflacionit dhe dobësisë në ekonomi, tregu i punës në SHBA mbetet i fortë. Siç raporton CNBC, shkalla e papunësisë në korrik...

Grevë – nuk ka shërbime

0
"Kam ardhur të marr një certifikatë të lindjes për gruan. Ajo ka termin për vizë, por nuk arrita ta kryej këtë shërbim - janë...

10 urdhëresa për suksesin në punë

0
Mendojmë shumë për atë që kanë të përbashkët kolegët tanë më të mirë dhe më të suksesshëm ndër vite. Më poshtë janë disa përfundime mbi...

Studimet tregojë se mbledhjet janë humbje kohe

0
Studimi më i madh deri më tani mbi takimet dhe produktivitetin zbulon se shumica e kompanive duhet t’i zhdukin ato pothuajse tërësisht. Një drejtues më...

Ford do shkurtojë 3 mijë vende pune në tranzicionin drejt makinave...

0
Gjigandi amerikan i automjeteve Ford konfirmoi të hënën se do të shkurtojë rreth 3,000 vende pune, kryesisht në Amerikën e Veriut dhe Indi, pasi...

Sekreti për të ndryshuar një drejtues të keq në një lider...

0
Të gjithë kemi dëgjuar për ta dhe shumë prej nesh kanë pasur përvojën fatkeqe për të punuar me ta – me një drejtues të...

Shqiptarët të lodhur nga puna!

0
Konfliktet në vendin e punës, fluksi i lartë, si dhe mungesa e kënaqësisë në punën që bën janë disa nga faktorët kryesorë që shkaktojnë...

Pas 3-5 vjetëve, Kosova si shtetet e BE’së do të kërkojë...

0
Edhe Kosovës do t’i duhet që të pranojë punëtorë të huaj në vitet e ardhshme për të plotësuar boshllëqet e punëtorëve që po largohen...

5 cilësitë e sipërmarrësve superiorë

0
Nëse jeni dikush, biznesi i të cilit nuk është aty ku dëshironi të jetë ose jeni i frustruar nga një pengesë e fundit, mos...