Home Tags Puna

Tag: puna

Largimi vullnetar nga puna, Telekomi: Janë ekzekutuar pagesat për 302 ish...

0
Telekomi i Kosovës ka bërë të ditur se për përfundimin me sukses të procesit të Ofertës “Pakot Vullnetare Dalëse” është ekzekutuar pagesa për 302...

A do të vazhdojë puna në distancë edhe në të ardhmen?

0
Një vështrim se si kjo mund të ndryshojë në mënyrë radikale qytetet Nëse kompanitë do të lejonin më shumë nga punonjësit e tyre që të...

Bashkimi i tregut të punës së Kosovës me Shqipërinë, vetëm në...

0
Xhorxhina Bami, nga Tirana, jeton në Prishtinë qysh në vitin 2015. Fillimisht ka studiuar, ndërsa në dy vjetët e fundit është e angazhuar si...

Netflix pushon nga puna edhe 300 punonjës, ndërkohë që rritja e...

0
Netflix pushoi rreth 300 punonjës të tjerë në të gjithë kompaninë. Shkurtimet, të cilat përfaqësojnë rreth 3% të totalit të punonjësve, vijnë një muaj...

Një plan më i mirë për të rregulluar ekuilibrin punë-jetë, se...

0
Të hënën, mijëra punëtorë në Mbretërinë e Bashkuar do të fillojnë një provë katër-ditore të javës së punës me pagë 100 për qind. Por...

Zanati që po u siguron kosovarëve punë “jashtë shtetit” nga shtëpia...

0
Vullnet Selmani, 26 vjeçar,  dikur kamarier, në një kafeteri të Ferizajt, kishte vendosur t’a ndryshojë rutinën ditore të punës, që e bënte për të...

Paga minimale në Gjermani: 12 euro në orë – Vendimi pritet...

0
Berlini miratoi pagën e re minimale në Gjermani. Një rritje në dy faza parashikohet me hapin e parë nga 9.82 në 10.45 euro në...

Java katërditore e punës: Cilat vende e kanë përqafuar këtë ide...

0
Diskutimet rreth një jave katërditore të punës janë rikthyer me ardhjen e pandemisë së shkaktuar nga COVID-19, me punëtorët dhe punëdhënësit që po bëjnë...

60 milionë vende të reja pune brenda 2050 – Tranzicioni i...

0
Me një shoqëri dhe ekonomi gjithnjë e më të gjelbër rriten kërkesat për vendet e punës që lidhen me qëndrueshmërinë dhe kërkimin e talenteve...

Qytetet më të mira punë-jetë: Në top 10, edhe 3 zvicerane

0
Sipas studimit, Oslo, kryeqyteti i Norvegjisë, është qyteti më i mirë në botë për një ekuilibër të shëndetshëm punë – jetë. Software Kisi përpiloi klasifikimin...