Home Tags Puna

Tag: puna

Nuk është e nevojshme të keni çdo kualifikim për të aplikuar...

0
Nëse jeni i sapodiplomuar, shanset janë që të keni bërë disa klasa që besoni se do t’ju ndihmojnë të përgatiteni për punën tuaj të...

Pamundësia për të gjetur një vend pune në Kosovë

0
Në Kosovë ka shumë persona të cilët kanë kryer master e që nuk gjejnë vende pune. Një magjistre e inxhinierisë ka rrëfyer se ka kohë...

10 plazhet më të mira për punën në distancë

0
Po mendoni të bëheni nomad dixhital? Dy vjet pas Mbylljes së Madhe të Zyrave, puna në distancë po rritet me shpejtësi. Dhe me të vjen edhe...

Zvicra ka tregun e dytë më tërheqës të punës në Evropë

0
Pas Luksemburgut, Zvicra renditet si vendi më tërheqës për profesionistët e huaj, duke tërhequr dukshëm më shumë punëtorë të kualifikuar nga jashtë sesa humbet...

Tre mundësi për të menaxhuar karrierën tuaj në kushtet e një...

0
Ju keni tre zgjedhje kryesore që mund të bëni në karrierë gjatë një recesioni. Tregu i punës ka të ngjarë të ngadalësohet, me kompanitë...

Sa vlen puna në Shqipëri?

0
Paga mesatare në Shqipëri është ndër më të ultat në Europë. Sipas të dhënave të fundit nga Instituti i Statistikave, në tremujorin e tretë...

Shumë nxehtë për të punuar? Çfarë thonë ligjet në BE për...

0
Derisa Britania po përgatitet për temperaturat më të larta të regjistruara ndonjëherë, entuziazmi për nxehtësinë e pazakontë të verës po i jep rrugë shqetësimeve...

93% e punëdhënësve kërkojnë që të përfshini aftësitë soft në CV-në...

0
Kur aplikoni për një vend pune, ka shumë mënyra për të optimizuar CV-në tuaj. Ju mund të kontrolloni listën e kualifikimeve të nevojshme për...

Holanda sanksionon me ligj të drejtën për të punuar nga shtëpia

0
Parlamenti holandez miratoi ligjin për ta përcaktuar  punën nga shtëpia si një të drejtë ligjore, duke e bërë Holandën një nga vendet e para...

Sekretet e errëta të një jave më të shkurtër pune

0
Javët e shkurtra të punës mund të duken si një ëndërr për shumëkënd. Ju hyni dhe dilni nga zyra në vetëm katër ditë të shkurtra,...