Trusti tregon me video se si duhet të aplikohet për tërheqjen e parave

Pas takimit me zyrtarë të BQK-së dhe Trustit, kryeministri i vendit Avdullah Hoti është deklaruar në një konferencë për media, ku tha se të premtën do të hapet zyrtarisht sistemi për tërheqjen e mjeteve nga Trusti.

Faqja e Trustit në Facebook ka shpërndarë një video ku tregon se si mund të bëhet aplikimi online për tërheqjen e mjeteve të Trustit.

Në këtë video, tregon qartë se si duhet të aplikohet në faqen www.trusti10.org.

Reklama e sponzorizuar

Javën e kaluar është votuar Ligji për Rimëkëmbje Ekonomike, ky hyn edhe tërheqja e 10 përqindëshit të mjeteve të Trustit.