Vazhdon rritja e çmimit të derivateve në Kosovë, ja sa janë çmimet sot

Sot çmimi i naftës është 1.88 cent.

Gazeta Blic ka siguruar fotografi të disa prej pompave të benzinës dhe çmimet e derivateve që kanë ato sot.

Reklama e sponzorizuar

IP 1.87 – 1.89

Patroni 1.86 – 1.88

Kastrati 1.87 – 1.89

Petrol Kabashi 1.84 – 1.86

Eida 1.86 – 1.88.

Më poshtë mund t’i shihni fotot: