Studentët dhe turistët kosovarë në Evropë tani me llogari IBAN të Evropës

https://www.paysera-ks.com/v2/xk-XK/aplikacioni-mobil

 

Rritja e numrit të studentëve dhe turistëve nga Kosova në vendet e Bashkimit Evropian, e ka bërë të domosdoshme nevojën për të kryer transfere parash shpejtë dhe me kosto të lirë. Mirëpo, në mungesë të llogarive me IBAN të Evropës, transferet deri vonë kanë qenë të kushtueshme, sidomos për studentët kosovarë.

IBAN (numri ndërkombëtar i llogarisë banbkare)-përdoret gjërësisht në vendet e Bashkimit Evropian dhe disa shtete tjera për të bërë transfere lokale dhe ndërkombëtare. IBAN llogaritë mundësojnë transfere ndërkombtare përmes sistemeve si SWIFT dhe sistemeve të pagesave lokale. Në Evropë keto sisteme të pagesave lokale njihen si SEPA dhe SEPA Instant. SEPA transferet realizohen kryesisht brenda 30 minutave dhe 5 herë në ditë ndërsa ato SEPA instant brenda 10 sekondave dhe janë aktive 24 orë.

Këtë mundësi tashmë e kanë edhe kosovarët me Paysera Kosova (Fintech), e cila ofron për të gjithë turistët dhe studentët kosovarë llogari me IBAN të Evropës. Paysera ofron mundësinë e transfereve në banka të Kosovës me kosto 1 euro dhe transfere me banka të Evropës SEPA dhe SEPA INSTANT me kosto 3 euro.

Paysera Kosova ofron që nga viti 2020 IBAN Llogari të Evropës dhe për herë të parë hapja e llogarisë bëhet online.

 Veçori tjetër me rëndësi është fakti se hapja llogarisë nuk ka mirëmbajte dhe kosto.

Reklama e sponzorizuar

https://www.paysera-ks.com/v2/xk-XK/aplikacioni-mobil

Linku:

https://www.paysera-ks.com/v2/xk-XK/aplikacioni-mobil