target="_blank"
Home Tags Kosova

Tag: Kosova

Çmimi i rrymës në bursën hungareze ku blen Kosova “helm i...

0
Çmimi i energjisë elektrike në bursën hungareze, prej ku edhe blen Kosova, është shtrenjtuar shumë. Nga 430 sa ishte para 10 ditësh, sot ka arritur...

AKB: Bizneset mund të humbin 1 milion euro në ditë nga...

0
Ndërprerja e energjisë elektrike po u shkakton humbje bizneseve dhe ekonomisë së vendit. Ndërtimtaria dhe gastronomia janë fushat që janë prekur më së shumti....

Kosova me reduktime të ashpra, kurse Ujmani në veri shet rrymë...

0
Në pikë të verës, Kosova është futur në një krizë energjetike ngase kostoja e rrymës është rritur për shkak të rritjes së çmimeve të...

Swinto –  kompania zvicerano-kosovare që po synon ta fusë Kosovën në...

0
“Kosova ka potencial për të krijuar teknologji të avancuara të cilat mund të depërtojnë në çdo treg”. Kështu thotë në një intervistë për Buletinin...

Çmimet sërish “fluturojnë” në Kosovë, masat të paefektshme institucionale

0
Ngritje e madhe dhe e vrullshme çmimesh po ndodhin pikërisht vetëm disa ditë pas miratimit të Rezolutës nga Qeveria për frenimin e rritjës së...

Diaspora, blerësja më e madhe e banesave në Kosovë

0
Bashkatdhetarët që jetojnë në Perêndim janë blerësit më të mëdhenj të pronave në Kosovë. Bazuar në të dhënat e Bankës Qendrore të Kosovës, investimet e...

Kosova, e treta në Ballkan për çmimin e apartamenteve

0
Vetëm Kroacia dhe Serbia kanë çmime më të larta të apartamenteve të reja se Kosova ndër shtatë shtete në Ballkan. Vetëm Kroacia dhe Serbia kanë...

Pas 3-5 vjetëve, Kosova si shtetet e BE’së do të kërkojë...

0
Edhe Kosovës do t’i duhet që të pranojë punëtorë të huaj në vitet e ardhshme për të plotësuar boshllëqet e punëtorëve që po largohen...

Pamundësia për të gjetur një vend pune në Kosovë

0
Në Kosovë ka shumë persona të cilët kanë kryer master e që nuk gjejnë vende pune. Një magjistre e inxhinierisë ka rrëfyer se ka kohë...

Çmimet e patundshmërive shkojnë në qiell

0
Rritja e çmimeve të produkteve të ndërtimit ka rritur çmimin e patundshmërive në Kosovë duke bërë që fuqia blerëse të bjerë. Vetëm gjatë këtij viti,...