Home Tags Valuta

Tag: valuta

Frangu, valuta më e këmbyer në Kosovë

0
Frangu zviceran është valuta, e cila më së shumti këmbehet në Kosovë. Një rrugë në afërsi të tregut të gjelbër në Prishtjnë është më e...

Si ka nisur kjo javë për valutat kryesore?!

0
Dollari amerikan ka regjistruar një rënie këtë fillim jave pasi në raport me javën e kaluar blihet me 112.4 lekë dhe shitet me 113.4...

Rënie e përgjithshme e valutave kryesore

0
Dollari amerikan pas një fillimi jave pozitiv ka regjistruar rënie të vlerës mëngjesin e sotëm pasi blihet sot me 113.8 lekë dhe shitet me...

Stabilizohet tregut valutor – Rikuperojnë Dollari, Euro, Paundi dhe Franga zvicerane!

0
Këtë mëngjes valutat kryesore kanë rikuperuar pikë kundrejt monedhës vendase me Euron që ka regjistruar një rritje të lehtë të vlerës në raport me...

Si është mbyllur kjo javë për valutat kryesore?

0
Dollari amerikan e ka mbyllur këtë javë negativisht teksa është blerë këtë mëngjes me 113 lekë dhe është shitur me 114.2 lekë krahasuar me...

Leku fiton pikë ndaj të gjithë valutave kryesore

0
Leku fitoi pikë në kursin e këmbimit valutor me të gjitha valutat kryesore ditën e mërkurë. Sipas kursit zyrtar të këmbimit të Bankës së Shqipërisë,...

Si ka nisur kjo javë për valutat kryesore?

0
Dollari amerikan e ka nisur këtë javë pozitivisht pasi në raport me javën e kaluar ka fituar sërish pikë teksa blihet mëngjesin e sotëm...

Si ka nisur kjo javë për valutat kryesore?

0
Dollari amerikan ka regjistruar rritje të vlerës sërish këtë të mërkurë pasi në raport me dje është blerë sot me 113.7 lekë dhe është...

Si ka nisur kjo javë për valutat kryesore?

0
Dollari amerikan e ka nisur javën pozitivisht duke regjistruar rritje pasi blihet sot me 111.5 lekë dhe shitet me 112.5 lekë në raport me...

Valutat kryesore vijojnë rënien – Dollari dhe Franga humbasin rreth 1...

0
Monedha europiane ka pësuar një rënie prej 0.3 pikë këtë mëngjes duke u blerë mëngjesin e sotëm me 120 lekë dhe duke u shitur...